Gezocht: verpleegkunstenaars die goed uit de verf komen (want medische nood breekt wet)

Gepost op: 07/04/2021 door Nationaal Secretariaat || Nationaal

Verpleegkunstenaars zijn bijzonder getalenteerd in wat ze doen, haast buitenaards… maar vooral – en dat komt vaak van pas – down to earth. Het toeval (jaja) wil dat planeet JOMBA nog een stuk of tien van die dappere en zorgzame soldaten zoekt.

 

Onze JOMBA-vakanties hebben voornamelijk gediplomeerde verpleegkundigen, vroedkundigen of artsen, al is een derdejaarsstudent verpleegkunde/vroedkunde/geneeskunde misschien ook een optie (afhankelijk van de gewenste medische handelingen).

 

Is jouw totennaam ‘reddende engel’, ‘vliegende dokter’, ‘luisterend oor’, ‘empathische tovenaar’ of iets dat daar dicht bij aanleunt? Goed nieuws (ook voor ons)! JOMBA’s Golden Ticket ligt klaar voor jou.

 

Op een vakantie voor kinderen en jongeren met bijzondere aandacht, zoals een verstandelijke of fysieke beperking, autisme,… word jij namelijk één week onze medische duizendpoot. Jouw stappenteller haalt iedere dag moeiteloos de kaap van 10000 stappen. De monitoren krijgen er met jou een betrouwbare compagnon de route bij.

 

Vrije plaatsen

9/7-16/7, Maasmechelen, doelgroep: fysieke + licht, matig tot ernstig verstandelijke beperking, organiserend verbond: Limburg

10/7-17/7, Lignac (Frankrijk), doelgroep: fysieke beperking, organiserend verbond: Antwerpen

10/7-17/7, Bredene, doelgroep: licht tot matig verstandelijke beperking, organiserend verbond: Waas en Dender

11/7-18/7, Brasschaat, doelgroep: matig tot ernstig verstandelijk beperking, organiserend verbond: MVL (Gent)

17/7-24/7, Westmalle, doelgroep: licht tot matig verstandelijke beperking, organiserend verbond: West-Vlaanderen

*24/7-31/7, Westmalle, doelgroep: licht tot matig verstandelijke beperking, organiserend verbond: West-Vlaanderen

*25/7-1/8, Maasmechelen, doelgroep: licht tot matig verstandelijke beperking, organiserend verbond: Regio Mechelen-Turnhout

1/8-8/8, Maasmechelen, doelgroep: ernstig verstandelijke beperking, organiserend verbond: Sint-Michielsbond

(*: student is mogelijk)

 

De zomer van 2021 wordt bijzonder … (zelf in te vullen bijvoeglijk naamwoord). Spannend en avontuurlijk, we zullen het zelf maar zeggen. En waarschijnlijk om nooit te vergeten. De zomer van de knuffels. Dat mochten we ook niet vergeten te vermelden. Geen klein detail.

 

Afronden doen we met: zin om te toveren en harten te veroveren? De mailbox van verpleegkundige@kazou.be kijkt al uit naar jouw kandidatuur. (TD)

 

www.kazou.be/verpleegkundigen