image

Instapweekend (Up! To the next level)

Start: 15/03/2019 - 18:00 - Einde: 17/03/2019 - 15:00


Locatie en adres: De Panne (België) - Sint-Elisabethlaan 16, 8660 De Panne (België)


Prijs: €35,00Georganiseerd door: UP 2019 || Zuid-West-Vlaanderen


WAT?

UP! To the next level is een combinatie van 3 cursusweekends in 1: Het VV-weekend, de specialisatiecursus en het instapweekend.

De cursus gaat door van vrijdagavond 15 maart t.e.m. zondagnamiddag 17 maart 2019.

Het INSTAPWEEKEND is er speciaal voor monitoren die al een attest animator behaald hebben bij een andere organisatie, die vorige zomer last-minute zijn ingevallen, te oud zijn voor basiscursus (dus ouder dan 19/20 jaar) of die een pedagogisch diploma hebben. Als je mee wil als moni bij kazou en je voldoet aan 1 van deze vorige criteria zit je bij het instapweekend op de juiste plaats! Na het weekend kan je aangeven bij welk West-Vlaams kazouverbond je zal aansluiten (Brugge, JOMBA, Roeselare-Tielt, Oostende of Zuid-West-Vlaanderen).

Je volgt 1 van deze 3 cursussen, maar af en toe is er een gezamenlijk spel en 's avonds kan je samen genieten in de bar! Hoe meer zielen, hoe meer vreugd.

WAAR? EN HOE RAAK IK DAAR?

Het hele weekend gaat door in De Flipper in De Panne. We organiseren gemeenschappelijk vervoer met de bus, vanuit het Beneluxpark in Kortrijk. Geef bij de vragen ook zeker aan of je mee komt met de bus of niet.

INSCHRIJVEN EN HOEVEEL KOSTDA?

Inschrijven kan door hier verder door te klikken. Na je inschrijving zal je een factuur ontvangen van €35, hier krijg je het hele weekend eten, plezier en vertier voor, geef toe, een koopje! Hup hup hup, inschrijven maar, de plaatsen zijn beperkt! 


Contactgegevens:


Naam: Fanny Van Robays

E-mail: Fanny.Vanrobays@kazou.be

Telefoon: 056/52.64.06

Vervoersinfo:


We vertrekken met de bus vanop het Beneluxpark in Kortrijk.


Toon locatie op de kaart

Kandidaat stellen

Kandidaat stellen voor deze activiteit kon tot 28/02/2019 en is dus niet meer mogelijk.